junior kitchen staff accordingly to ensure a smooth operation of that kitchen section to the expected quality standards of Executive SousChef • Manages service during busy periods and in the absence of senior chefs, manages the kitchen ensuring...
in cucina e in sala:
• Aiuto Cuoco
• Runners - Waiters (aiuto camerieri)
• Demi Chef
• Chef de Partie
• SousChef / Head Chef REQUISITI:
• almeno 1 anno di esperienza nella posizione richiesta
• buon livello di inglese (idealmente almeno un B1...
di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team. - Preparare i piatti secondo le ricette e gli standard della nave, con attenzione ai dettagli.
Condizioni...
cruise companies worldwide. ABOUT THE JOB OFFER: We are recruiting professionals for Luxury Cruises with river routes in Europe, for the following departments: Kitchen (SousChef, Chef de Partie, Commis Cook, Dishwasher), Restaurant (Waiter, Waiter Bar...
cost, organizzazione e coordinamento del team.
• Mantenimento degli standard igienico-sanitari secondo le norme HACCP.
• Collaborazione con la direzione per la creazione e l’aggiornamento del menu.
Requisiti
• Esperienza comprovata come Chef o SousChef...
the SousChef and Head Chef to execute menus and specials.Support and guide Commis Chefs and junior team members on your section.Communicate clearly and respectfully with all members of the kitchen brigade. Expectations of the PositionDeliver...
apartmentTKT s.r.l.placePiea, 17 km da Astilanguagebakeca.itevent_available
di Struttura
• Vicedirettore
• Gestore del ristorante
• Camerieri - Corridori
• Barman/Barista
• Personale di cucina (Chef/SousChef/Party Manager/Commis/Lavapiatti)
• Personale dell'hotel (receptionist/inservienti di sala)
• DJ - Personale di manutenzione...
preparation, production, duties and responsibilities of his/her Culinary Section as assigned by the Executive Chef. Give full support to the Chef De Partie, Junior SousChef, Chef, and SousChef when needed for other Culinary related events in the hotel.
What...