apartmentGrand Hotel et de Milan - Member of The Leading Hotels of the WorldplaceTorinolanguagewhatjobs.comevent_available
Don Carlos, con menzione nella Guida Michelin.La figura sarà responsabile di offrire un'esperienza culinaria eccezionale a tutti i nostri ospiti, in supporto al team della cucina.MansioniSupporto all'ExecutiveChef nel garantire un servizio impeccabile...
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nella Guida Michelin.
La figura sarà responsabile di offrire un'esperienza culinaria eccezionale a tutti i nostri ospiti, in supporto al team della cucina.
Mansioni
• Supporto all'ExecutiveChef nel garantire un servizio impeccabile e tempestivo nel reparto...
Collaborare con il team dell'hotel per garantire un'esperienza culinaria fluida e integrata
Riferimento gerarchico
• ExecutiveChef
Cosa stiamo ricercando
• Esperienza consolidata con almeno 3 anni nel ruolo di Chef a domicilio presso clienti privati...
Position Summary:
The Assistant Pastry Chef supports the ExecutiveChef Pastry and Bakery in supervising and managing the pastry team, ensuring adherence to company policies and maintaining quality standards. They are responsible for maintaining...
service, contemporary design, and a deep commitment to responsible gastronomy. The hotel is now seeking an accomplished Director of Food & Beverage to lead its F&B operations.
The Director of Food & Beverage will be a key member of the Executive Committee...
Position Summary:
The Assistant Pastry Chef supports the ExecutiveChef Pastry and Bakery in supervising and managing the pastry team, ensuring adherence to company policies and maintaining quality standards. They are responsible for maintaining...
con il team di cucina per garantire un servizio impeccabile e puntuale. - Assicurarsi che tutte le procedure di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il Sous Chef e l'ExecutiveChef per la gestione del team...
all directives, practices and initiatives are implemented, embraced, adopted within the resort. Duties and Responsibilities In this role, I will support the Culinary Director and Executive Sous Chef by assuming responsibility for the efficient operation of the...