Chef de partie required for a star hotel in Venice, Italy.
About the Role
You must have experience working as a Chef in a busy establishment. It is a great opportunity to grow for a chef who is ambitious and passionate.
Responsibilities
• Work...
ADHR Group, agenzia per il lavoro, filiale di Belluno, è alla ricerca per struttura ricettiva stagionale con sede a Falcade (BL)
di una/un:
Sous Chef
La risorsa sarà inserita all’interno della brigata di cucina
e lavorerà in affiancamento...
San Clemente Palace Venice managed by Mandarin Oriental-Rovigo
consequently increasing steadily ADR and profitability.
CHEF DE RANG
San Clemente Palace Venice's Chef de Rang is in charge of assisting guests in a proper and professional manner, ensuring that quality and service standards are met and surpassed at all times...
Chef de partie required for a star hotel in Venice, Italy.
About the Role
You must have experience working as a Chef in a busy establishment. It is a great opportunity to grow for a chef who is ambitious and passionate.
Responsibilities
• Work...
San Clemente Palace Venice managed by Mandarin Oriental-Rovigo
for working together with the Chef in order to obtain the best products and prices available
MAIN RESPONSIBILITIES
• Responsible for working together with the Chef to obtain the best products and prices available; reviewing market list and offers...
when assigned.
• Ensures recipes and yields are in accordance with the company’s standards.
• Assists the CDP Baker with the completion of the daily consumption re-cap as required by the Executive Chef.
• Is aware of and/or acquires the necessary...
closely with the Executive Chef to design effective menu and amenity options while ensuring excellent product quality at a fair price and attend regular operational meetings to ensure effective coordination and cooperation between departments.
What will...
pizza, assicurando ordine e pulizia della postazione.
• Sous Chef: collaborerà a stretto contatto con lo Chef Executive nella gestione della cucina, coordinando la brigata, supervisionando la qualità dei piatti e occupandosi della gestione delle scorte...
closely with the Executive Chef to design effective menu and amenity options while ensuring excellent product quality at a fair price and attend regular operational meetings to ensure effective coordination and cooperation between departments.
What will...
HOTEL DELLE ROSE e Ristorante Nepente https://nepenteportocervo.com ROMEO E GIULIETTA S.r.l., titolare delle strutture, ricerca Cuoco e Sous Chef per il proprio ristorante Nepente in Porto Cervo (SS) situato all'interno dell'Hotel delle Rose...
in autonomia il forno e la linea pizza, assicurando ordine e pulizia della postazione.
• Sous Chef: collaborerà a stretto contatto con lo Chef Executive nella gestione della cucina, coordinando la brigata, supervisionando la qualità dei piatti e occupandosi...
Cerchiamo professionisti del settore culinario per lavorare in Svezia. Requisiti: Per persone motivate e responsabili. Inglese: Basico. Esperienza: Richiesta esperienza lavorativa (ancor meglio se anche con un corso/scuola di cucina professionale)....
e alle nuove esigenze ricerchiamo Cuochi Capo Partita-Demi Chef de Partie, disponibili ad unirsi a noi per la stagione estiva 2025 con spirito di squadra, passione, entusiasmo per offrire un servizio di alta qualit , con attenzione ai dettagli e orientamento...
e alle nuove esigenze ricerchiamo Camerieri – Chef de rang, disponibili ad unirsi a noi per la stagione estiva 2025 con spirito di squadra, passione, entusiasmo per offrire un servizio di alta qualit , con attenzione ai dettagli e orientamento...
e alle nuove esigenze ricerchiamo Cuochi Capo Partita-Demi Chef de Partie, disponibili ad unirsi a noi per la stagione estiva 2025 con spirito di squadra, passione, entusiasmo per offrire un servizio di alta qualit , con attenzione ai dettagli e orientamento...