responsibility received from the direct supervisor or manager on duty; this may include show plates, food samples and random food tastings.
Control production levels and recommend ideas for improvements and better cost controlling.
Prepare daily electronic food...
a stretto contatto con Chef de Rang e managers per la gestione del team. - Essere in grado di esporre i piatti presenti nel menù, con attenzione particolare ad allergie o intolleranze dei clienti. Condizioni: - Disponibilit a partire fine Marzo/inizio Aprile...
con i nostri standard di servizio.
Nell’esecuzione dei propri compiti rispetta e si attiene alle norme igienico-sanitarie (HACCP) e agli standard operativi da Castello Dal Pozzo.
Il Commis de Rang risponde al Restaurant Manager.
La posizione è stagionale...
As a Duty Manager, I fully comprehend the vision of Six Senses to help people reconnect with themselves, others and the world around them, plus our values of local sensitivity and global sensibility, crafted experiences, emotional hospitality...
sanitarie (HACCP) e agli standard operativi da Castello Dal Pozzo.
Il Commis de Rang risponde al Restaurant Manager.
La posizione è stagionale per il periodo indicativo da marzo ad ottobre.
CARATTERISTICHE RICHIESTE: Diploma professionale; Grande...
operating standards. As a Guest Service &, Concierge Manager, I commit to: * Ensure that all set policies, procedures, best practices are in place and rigorously enforced. * Work in partnership with all the resort departments to ensure guests' needs are...