gastronomica e nel controllo del food cost.
• Monitorare e gestire i costi del beverage, supportato dal sommelier.
• Curare l’esperienza degli ospiti con capacità di storytelling e attenzione al dettaglio, trasmettendo i valori e l’identità del territorio...
About the Role The Head Chef will be responsible for managing all kitchen teams and back-of-house food and beverage spaces, as well as creating menus across all outlets. This role will also drive the business to achieve budgeted KPIs and assume...
gastronomica e nel controllo del food cost.
• Monitorare e gestire i costi del beverage, supportato dal sommelier.
• Curare l’esperienza degli ospiti con capacità di storytelling e attenzione al dettaglio, trasmettendo i valori e l’identità del territorio...
towards a highly efficient and engaged workforce. Contribute to the profitability of the department by maximizing sales and introducing innovative and revenue generation ideas. Knowledgeable of Food and Beverage service brand standards and follow...
gastronomica e nel controllo del food cost.
• Monitorare e gestire i costi del beverage, supportato dal sommelier.
• Curare l’esperienza degli ospiti con capacità di storytelling e attenzione al dettaglio, trasmettendo i valori e l’identità del territorio...
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